Evaluare medie 4.94 / 5
4.97/5
👁 892. 173 Vizualizări

NOUL SMARTWATCH T900 ®

Monitorizați starea de sănătate, răspundeți la apeluri, mesaje și faceți fotografii HD

ACUM ÎN OFERTĂ LA LEI 209,00 ÎN LOC DE LEI 420 PENTRU PRIMELE 100 DE BUCĂȚI

DISPONIBILITATE
18/100 BUCĂȚI RĂMASE
Atenție! L’Ofertă la LEI 209,00 cu livrare GRATUITĂ în 48 de ore și numerar la livrare Expiră astăzii 02/02/2024 a Din cauza cererii excesive de produse

PENTRU CĂ ESTE CEL MAI BINE VÂNDUT SMARTWATCH

T900 SmartWatch are un design inovator, un ecran FULL HD și mai mare (42 mm), complet tactil, luminos și cu culori strălucitoare.

Un ceas inteligent capabil să vă monitorizeze fiecare parametru: de la tensiunea arterială la saturația de oxigen și chiar temperatura corpului, pur și simplu purtându-l.

Cu ceasul inteligent T900 SmartWatch puteți să sunați, să trimiteți mesaje text, să folosiți rețelele de socializare fără a fi nevoie să vă folosiți telefonul mobil și puteți face fotografii și selfie-uri în HD!

CEASUL INTELIGENT CU PERFORMANȚE REMARCABILE

Efectuați și primiți apeluri, mesaje text, notificări și controlați aplicațiile direct de pe ceasul inteligent.

Selectați tipul de antrenament (alergare, înot, gimnastică etc.) și monitorizați distanța parcursă, intensitatea și caloriile arse, cu rapoarte zilnice, săptămânale și lunare.

Capturați momente și faceți selfie-uri la rezoluție maximă, înregistrați și redați videoclipuri de înaltă definiție cu sunet perfect.

Datorită senzorilor, monitorizează constant ritmul cardiac, tensiunea arterială, saturația și calitatea somnului, trimițând un semnal dacă detectează ceva anormal.

4,93/5
4.7/5

4,783 Recenzii ale clienților

5 stele

4 stele

3 stele

2 stele

1 stele

MARIO DI STEFANO ✅

4.5/5

Achiziție verificată la 14/10/2023

“Ceas bine făcut, cadran impresionant… din punct de vedere estetic arată ca un ceas Apple, iluminare excelentă… cu adevărat superb pentru ceea ce costă!”

MARCO RICCIO ✅

5/5

Achiziție verificată la 20/10/2023

“Am avut o mulțime de ceasuri inteligente, de la cele mai scumpe la cele mai puțin scumpe, iar acesta, din punctul meu de vedere, este cu siguranță unul dintre cele mai bune pentru prețul său. Acest smartwatch este singurul care combină perfect designul și numeroasele funcționalități diferite pe care le are. Pe deplin mulțumit de achiziție!”

LAURA FICHERA ✅

5/5

Achiziție verificată la 29/10/2020

“Livrat în stare perfectă. Totul așa cum este descris în fișa produsului. Sunt impresionat de calitate în comparație cu prețul mic. Meniul grafic îl face ușor de folosit chiar și pentru mine care nu mă pricep la tehnologie. O achiziție foarte bună!”

CARACTERISTICI

ATENȚIE

Din cauza cererii mari și a succesului ofertei de Iarnă, stocurile se epuizează oficial.

DISPONIBILITATE
18 BUCĂȚI RĂMASE

ACUM ÎN OFERTĂ LA LEI 209,00 ÎN LOC DE LEI 420 PENTRU PRIMELE 100 DE BUCĂȚI

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A PLASA COMANDA DVS.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

De obicei, curierul livrează în cel mult 2-3 zile.

Transportul este complet GRATUIT

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Privacy Policy contattaci reso e rimborso. cookie policy.