Evaluarea medie 4.94 / 5
4.97/5
👁 892. 173 Vizualizări

OpenEyes Gel: Privire tânără, 1+1 gratuit!

OpenEyes Gel Duo: Cumpărați 1, obțineți 1 gratuit! Învinge ridurile și cearcănele cu cofeină și peptide; pentru o privire tânără și ochi odihniți.

ACUM ÎN OFERTĂ LA LEI 209,00 ÎN LOC DE LEI 420,00 PENTRU PRIMELE 100 DE BUCĂȚI

DISPONIBILITATE
18/100 BUCĂȚI RĂMASE
Atenție! L’Ofertă la LEI 209,00 cu livrare GRATUITĂ în 48 de ore și numerar la livrare Expiră astăzi 01/02/2024 a Din cauza cererii excesive de produse

Revoluția anti-îmbătrânire

Descoperiți beneficiile gelului de ochi OpenEyes Awaken Peptide Lifting Eye Gel, care îl fac un produs indispensabil pentru conturul ochilor:

Putere anti-îmbătrânire dublă: Cumpărați un gel OpenEyes și primiți-l pe al doilea gratuit, pentru o îngrijire intensivă care reduce ridurile și liniile de expresie.

Cafeină revitalizantă: Reduce vizibil cearcănele și cearcănele cu puterea energizantă a cafeinei din gelul nostru.

Hidratare în profunzime: Formula ajută la umplerea, îngrijirea și hidratarea pielii, promovând un aspect mai tineresc.

Collagen Support: Îmbunătățește reînnoirea celulară și susține producția de colagen pentru o piele mai fermă și minimizează semnele de îmbătrânire.

Efect de iluminare imediată: Profitați de această ofertă și oferiți ochilor dvs. o strălucire tinerească, reducând aspectul tern și petele întunecate.

Cu această promoție exclusivă, acum este momentul perfect pentru a vă răsfăța ochii cu OpenEyes Awaken Gel.

Frumusețe dublă, zero compromisuri!

Descoperiți cum OpenEyes Awaken Peptide Lifting Eye Gel vă poate transforma rutina de frumusețe:

Comunicare directă cu pielea ta: La fel cum un ceas inteligent te ține conectat la lume, acest gel îți permite să primești și să transmiți vitalitate pielii tale, reducând ridurile și liniile de expresie.

Antrenament intensiv anti-îmbătrânire: Alegeți tratamentul ideal așa cum ați selecta un antrenament pe dispozitivul dumneavoastră portabil. Gelul acționează în profunzime, reducând cearcănele și cearcănele și arzând semnele de îmbătrânire.

Fotografie de înaltă rezoluție a feței dumneavoastră: Capturați frumusețea conturului ochilor cu ajutorul cofeinei care luminează și reduce cearcănele, ca un instantaneu perfect de înaltă definiție.

Monitorizare continuă pentru o față sănătoasă: Cu ingrediente care susțin producția de colagen și reînnoirea celulelor, gelul monitorizează și îmbunătățește constant sănătatea pielii dumneavoastră, alertându-vă cu rezultate vizibile de piele mai fermă și cu aspect mai tânăr.

Notificări de tinerețe: Primiți o “notificare” de fiecare dată când oglinda reflectă o piele mai odihnită și cu aspect mai tânăr, datorită formulei avansate care acționează pe tot parcursul zilei și al nopții pentru un aspect mai proaspăt și mai radiant.

Profitați de oferta “Buy 1, Get 1 Free” pentru un tratament dublu de lux. OpenEyes Awaken Gel este aliatul tău pentru un aspect care nu va trece neobservat.

4,93/5
4.7/5

4,783 Recenzii ale clienților

5 Stelle

4 Stelle

3 Stelle

2 Stelle

1 Stella

Grigore Vlad ✅

5/5

Achiziție verificată la 23/10/2023

“Nu am fost niciodată o mare adeptă a produselor de îngrijire a pielii, dar OpenEyes Awaken Peptide Lifting Eye Gel mi-a schimbat părerea! În două săptămâni, cearcănele mele s-au diminuat vizibil, iar pielea din jurul ochilor mei este mai fermă și mai hidratată. Este ca și cum aș fi dormit opt ore în fiecare noapte. Uimitor!”

Ionel Cristea ✅

4.5/5

Achiziție verificată la 14/10/2023

‘Acest gel pentru ochi este aproape perfect. Aplicarea este proaspătă și relaxantă și îmi place faptul că nu are parfumuri puternice. Am observat o îmbunătățire a aspectului micilor mele riduri. Îi scot doar o stea pentru că consistența este puțin lipicioasă, dar rezultatele compensează!”

Gheorghe Cojocaru ✅

5/5

Achiziție verificată la 23/09/2023

“Întotdeauna am fost sceptic în privința produselor “miraculoase”, dar OpenEyes m-a făcut să mă gândesc din nou. Efectul de lifting este vizibil, iar acțiunea cofeinei asupra cearcănelor și a tenului închis este impresionantă. Este ca un apel de trezire pentru ochii mei în fiecare dimineață!”

ATENȚIE

Din cauza cererii mari și a succesului ofertei de Iarnă, stocurile se epuizează oficial.

DISPONIBILITATE
18 BUCĂȚI RĂMASE

ACUM ÎN OFERTĂ LA LEI 209,00 ÎN LOC DE LEI 420,00 PENTRU PRIMELE 100 DE BUCĂȚI

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A PLASA COMANDA DVS.

DOMANDE FREQUENTI

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

De obicei, curierul livrează în cel mult 2-3 zile.

Transportul este complet GRATUIT

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Privacy Policy contattaci reso e rimborso. cookie policy.