-50% REDUCERE

TRANSPORT GRATUIT + PLATĂ LA LIVRARE

Fix It Pro Scratch Remover: Reparați, reparați și sigilați cu ușurință pentru mașini și motociclete!

50% OFF NUMAI ASTĂZI

ULTIMELE 3 BUCĂȚI RĂMASE ÎN STOC

Astăzi în LEI 149,00

În loc de LEI 300,00

Atenție!
Oferta de 149 LEI cu livrare GRATUITĂ în 48 de ore și ramburs la livrare expiră astăzi02/02/2024 a Din cauza cererii excesive de produse.

Elimină zgârieturile în stil cu Fix It Pro: Pixul tău magic pentru mașini și motociclete!

Pixul Fix It Pro pentru îndepărtarea zgârieturilor este o soluție magică pentru mașinile și motocicletele dumneavoastră. Conceput pentru a repara rapid zgârieturile de pe vopseaua transparentă, acesta acționează ca un chit și un etanșant.

Sigur și netoxic, acest stilou de îndepărtare a zgârieturilor este permanent, inodor și rezistent la apă, adaptându-se la vehicule de orice culoare.

Asigurați-vă o mașină impecabilă și economisiți la reparații cu temporizatorul automat de pornire/oprire Fix It Pro.

Fix It Pro Scratch Remover Pen: Soluția supremă pentru orice zgârietură!

V-ați dorit vreodată să redați strălucirea originală a mașinii sau a motocicletei dumneavoastră fără a fi frustrat de zgârieturile vizibile? Cu stiloul pentru îndepărtarea zgârieturilor Fix It Pro Scratch Remover Pen, acest lucru este acum posibil.

Acest produs nu numai că oferă o soluție pentru strat transparent, material de umplere și etanșare, dar oferă și un finisaj netoxic, permanent și inodor care rezistă la apă. Potrivit pentru toate tipurile de vehicule și culori, este accesoriul esențial pentru ca vehiculul dumneavoastră să arate ca nou.

Protejează-ți investiția și fă-ți mașina sau motocicleta să strălucească ca în prima zi cu Fix It Pro!

RECENZIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

Andrei Popescu

Întotdeauna am avut probleme cu zgârieturi mici pe mașină, mai ales în parcare. Am încercat Fix It Pro la recomandarea unui prieten și am fost surprins! A funcționat perfect și mașina mea arată din nou ca nouă. Foarte recomandat!

Florian Dinu

Chiar funcționează! Am avut unele dificultăți inițiale în aplicarea lui, dar odată ce am prins deprinderea, rezultatele au fost uimitoare. Adio zgârieturi enervante.

Pavel Iancu

Un produs miraculos. Aveam o zgârietură destul de vizibilă pe o parte și, sincer, nu credeam că va funcționa atât de bine. După ce am folosit Fix It Pro, zgârietura aproape că a dispărut. Cu siguranță voi mai cumpăra încă unul pentru a-l avea la îndemână!

"ACTIVAȚI OFERTA

Faceți clic pe un buton pentru a activa oferta specială de 50%.

SOLICITARE

Completați formularul de cerere de pe site

CALL

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta pentru a clarifica orice întrebare pe care o aveți.

LIVRARE

Veți primi produsul în 1-2 zile

PLATĂ

Plătiți direct la livrare FĂRĂ DEPOZIT!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

De obicei, curierul livrează în cel mult 2-3 zile.

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

Da! Atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

Absolut, dacă observați în colțul din stânga sus veți observa simbolul lacătului cu https, acest lucru garantează că datele dvs. sunt trimise în deplină siguranță către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi mai multe despre acest subiect în pagina noastră Privacy Policy e Cookie Policy 

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

RETURURI ȘI RAMBURSĂRI

TERMENI ȘI CONDIȚII

CONTACTEAZĂ-NE

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Vă rugăm să rețineți: produsele recomandate pe acest site sunt vândute în cadrul unei afilieri, deci nu suntem nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl veți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice reclamații sau alte probleme legate de produsele comandate pe acest site, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial.
Produsele sunt analizate doar în scop informativ și nu putem garanta în niciun fel anumite rezultate, iar șansele de reușită ale oricărui rezultat variază de la client la client.
Acest blog nu reprezintă un ziar, deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în sensul legii nr. 62 din 7.03.2001. Unele imagini și recenzii de pe acest blog au fost găsite pe internet, dacă considerați că acestea vă încalcă drepturile, vă rugăm să ne anunțați și vor fi eliminate cu promptitudine.